LATINA DANCE EXPERIENCE

Latina Dance Experience te Rijswijk | KvK: 27279894

Mobiel nummer: 06 21244714 | E-mail: astrid@latinadance.nl | © Latina Dance Experience

Home Rooster Workshops Contact

Salsa/Merengue

De basis Merengue wordt op een leuke didactische manier aangeleerd, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Eerst individueel en dan samen. Je leert samen diverse verschillende draaien/combinaties. Na de Merengue  gaan we over naar het Salsa ritme, waar men verschillende basis passen leert en eventueel verschillende draaien.

De workshop duurt een uur, maar kan uiteraard aangepast worden naar uw wens (bijvoorbeeld 2 x 45 minuten, inclusief pauze). De workshop kan worden afgesloten met een spetterende Salsa demonstratie (door de docenten en/of de “jarige/bruid”, tegen een meerprijs).


Gezelligheid en plezier staat voorop! Geschikt voor alle soorten feesten en partijen. Van vrijgezellenfeest tot Bedrijfsuitjes. Onder andere de Fortis Bank/ABN Amro/diverse Gemeentes/SER/Mac Donalds, diverse scholen, naschoolse opvang, privé-feesten, bruiloften, vrijgezellenfeesten hebben al kennisgemaakt met Latina Dance Experience. Voor bijna elk budget hebben we een workshop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. (aantal deelnemers,tijdsduur, plaats  is voor ons van belang om een offerte te maken).


Workshops al vanaf 100 euro.

Wij komen standaard met twee docenten. Meerdere docenten bij grotere groepen (tot 10/12 docenten).

Ook voor de mensen die al bekend zijn met Salsa hebben wij Salsaworkshops voor gevorderden, vraag hiernaar.Latina danceLocatie: Silverdome, Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer

Kosten:


Dit is een combinatie workshop van Salsa/Merengue, Axe Bahia (Braziliaanse stranddansen). Dit doe je individueel. Het is een dynamische, leuke workshop. Je leert een leuke dans op swingende Braziliaanse muziek. Veel plezier, lekker bewegen en je hebt er geen partner voor nodig! Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, privéfeesten en ook voor kinderpartijtjes! Vanaf 4/5 jaar.


Latina buikdansenLocatie: Silverdome, Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer

Kosten:


Een leuke gezellige workshop, waarbij o.a. de volgende dansen aan bod komen: Salsa, Merengue, Reggaeton, Cumbia, Samba, en/of Chachacha/Bachata, Buikdansen. De workshops worden gegeven door gecertificeerde docenten (zie Zumba.com) en hebben jarenlange ervaring op het gebied van Caribische/Braziliaanse dansen. Er worden korte dansen aangeleerd. Ook zeer geschikt voor beginners.ZumbaLocatie: Silverdome, Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer

Kosten:


Wij leren u en uw collega`s en vrienden in een uur, de basis bewegingen van de Oosterse dans, je leert een leuke choreografie en leert net zo dansen als Shakira. Wij nemen ook een aantal mooie heup sjalen mee, zodat daar mee geoefend kan worden.

Kortom een leuke inspannende en geestelijke ontspannende manier van bewegen. Ook alleen voor demonstraties te boeken. Geschikt voor alle feesten/partijen.
Ook voor inval lessen van Zumba kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie over de reguliere lessen of offertes voor diverse workshops,

bel, sms of mail: Astrid 06-21244714/astrid@latinadance.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes of foto‘s/video’s zien?

Wordt ook vrienden op Latina Dance Experience Facebook


WORKSHOPS

 Latina dance kids


Een leuke workshop met onder andere Salsa/Merengue, Zumba dansen en top 40/Streetdance.

Er wordt rekening gehouden met de leeftijd en voorkeur voor muziek.  

Keuze uit: 30/45/60 minuten of twee keer inclusief pauze.

De kinderen leren leuke dansjes aan; van K3, Shakira tot Salsa/Merengue en Streetdance.

Het belangrijkste is dat de kinderen lekker bewegen en plezier hebben samen.

Vanaf 4/5 jaar.


De workshop is helemaal naar eigen wens in te delen. (Er kan ook een speciale dans gemaakt worden op een verzoeknummer, tegen een kleine meerprijs).

Als er een jarige is, dan zetten wij hem/haar zeker in het zonnetje tijdens de workshop.


Workshop prijs vanaf: 100 euro

 Nieuw! Latinadance Frozen


Een leuke dans workshop voor kinderen met diverse dansstijlen o.a. Streetdance en Caribische dans. Er zal onder andere een dans worden aangeleerd op het nummer ‘Laat het los’ uit de film Frozen. En nog meer nummers zullen gedraaid worden.


Geen reguliere lessen, alleen te boeken voor workshops; denk aan Kinderfeestjes.


Duur workshop: 45-60 minuten

Workshop prijs vanaf: 125 euro, exclusief locatie

Interesse? Bel Astrid op 06-21244714 of mail naar astrid@latinadance.nl